آگاهی از اصول ایمنی مواد غذایی، پیش نیاز تولید غذای سالم است

9 دی 1403
مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: آگاهی از اصول ایمنی مواد غذایی،پیش نیاز تولید غذای سالم و ایمن است. مجید ابراهیمی عنوان داشت: یکی از صنوفی که از حساسیت زیادی برخوردار می باشد و نیازمند دقت بیشتری در تهیه و عرضه مواد غذایی دارد، صنوف شیرینی فروش می باشند که با توجه به وجود 7 واحد تهیه و عرضه شیرینی در شهر جم، از ابتدای سال 1403 تاکنون، 25 مورد بازرسی از صنوف مذکور صورت پذیرفته است. وی خاطرنشان ساخت: در سال جاری و در طی بازدید از واحدهای شیرینی فروشی سطح شهر جم، تعداد 8 اخطاریه به جهت عدم رعایت شرایط بهداشتی صادر گردید. ابراهیمی همچنین اظهار داشت: در مدت مذکور ، به دلیل عدم رعایت ضوابط و استانداردهای صنوف تهیه و توزیع شیرینی و قنادی، 2 صنف متخلف جهت سیر مراحل قانونی، به تعزیرات معرفی گردیدند و 1 واحد نیز پلمپ گردیده است. مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم افزود: در راستای تامین بهداشت و سلامتی شهروندان و جلوگیری از تهدیدات موجود، از تمام توان خود جهت نظارت بر واحدهای تهیه و توزیع مواد غذایی علی الخصوص واحدهای شیرینی و قنادی بهره خواهیم برد. مجید ابراهیمی همچنین اظهار داشت : بهترین بازرسان، خود شهروندان هستند و درصورت مشاهده هرگونه موردی که باعث تهدید سلامت عمومی گردد، می توانند با سامانه گویای 190 تماس و گزارش خود را جهت پیگیری ثبت نمایند.


   

تاریخ بروز رسانی:   10 دی 1403

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >