کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم:
مصرف روغنهای زیتون وکانولا، برای یک رژیم غذایی متعادل توصیه می شود

27 آذر 1403
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: روغن‌های مایع زیتون، کانولا یا کلزا با اسید اروسیک پایین دارای خواص تغذیه‌ای بالایی هستند‌ و برای یک رژیم غذایی متعادل، مناسب می باشد و توصیه می گردد. نرگس صفدریان افزود: این روغن ها جزو معدود روغن‌هایی است که نسبت امگا ۶ به امگا ۳ مناسبی دارد و از این‌رو در زمره بهترین روغن‌ها از لحاظ خواص تغذیه‌ای قرار دارد. وی ابراز داشت: اسیدهای چرب اشباع و ترانس در رژیم‌غذایی را می‌توان با سایر مواد مغذی مانند اسیدهای چرب چند غیراشباع، اسیدهای چرب تک غیراشباع از منابع گیاهی یا کربوهیدرات‌های موجود در غذاهای حاوی فیبر غذایی طبیعی مانند غلات کامل، سبزیجات، میوه‌ها و حبوبات جایگزین کرد. صفدریان ابراز داشت: اسیدهای چرب اشباع شده را می‌توان در گوشت‌های چرب، غذاهای لبنی و چربی‌ها و روغن‌های سفت مانند کره، روغن نیمه‌جامد، روغن نخل و روغن نارگیل و اسیدهای چرب ترانس را در غذاهای پخته و سرخ‌شده، تنقلات از پیش‌بسته‌بندی شده و گوشت و‌... یافت. کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان کرد: چربی ترانس یا اسیدهای چرب ترانس، اسیدهای چرب غیراشباع هستند که از منابع صنعتی یا طبیعی به‌دست‌می‌آیند.چربی ترانس شریان‌ها را مسدود می‌کند و خطر حمله قلبی و مرگ را افزایش می‌دهد. وی اظهار داشت: بیماری‌های غیرواگیر عامل اصلی مرگ‌و‌میر در سراسر جهان است‌. اگرچه علل افزایش میزان اضافه‌وزن و چاقی، بسیار زیاد و متنوع است اما افزایش در مصرف کل چربی، به‌عنوان یک عامل بالقوه توصیف شده‌است.


   

تاریخ بروز رسانی:   27 آذر 1403

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >