رعایت اصول GMP در واحدهای تولید مواد غذایی ضامن تولید محصولات ایمن تر و سالم تر می باشد

9 خرداد 1403

رعایت اصول GMP در واحدهای تولید مواد غذایی ضامن تولید محصولات ایمن تر و سالم تر می باشد
مسئول واحد کنترل مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: رعایت اصول GMP در واحدهای تولید مواد غذایی ضامن تولید محصولات ایمن تر و سالم تر می باشد.
امین پناهیان در نشست با مدیران عامل و مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی این شهرستان افزود: نتایج حاصل از اجرای مطلوب اصول GMP منجر به تولید یک محصول استاندارد و با کیفیت بالا می گردد.
وی اضافه نمود: اجرای روشهای مطلوب تولید(GMP) هم به نفع مصرف کننده و هم تولید کننده می باشد چرا که باعث ایجاد محیط مناسب با راندمان بالا جهت  تولید خواهد شد.
ایشان در این نشست بر حذف منابع بالقوه آلوده کننده اطراف مکان های تولید، بهداشت فردی پرسنل و انبارداری مناسب تاکید نمودند
این نشست با حضور مدعووین مذکور و به میزبانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم در راستای افزایش سطح سواد سلامت واحدهای تولیدی شهرستان برگزار گردید.

 


   

تاریخ بروز رسانی:   9 خرداد 1403

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >