عملیات اجرایی دو پانسیون پزشک با اعتبار 80 میلیارد ریال در شهرستان جم آغاز شد + تصاویر

7 شهريور 1402
رییس شبکه بهداشت و درمان جم گفت: در ششمین روز از هفته دولت عملیات اجرایی دو پانسیون پزشک در مراکز خدمات جامع سلامت شهر ریز و بهارستان با اعتبار 80 میلیارد ریال آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان جم، احمد قاسمی در مراسم کلنگ زنی پانسیون پزشکان شهرهای ریز و بهارستان اظهار داشت: احداث و راه اندازی امکانات رفاهی برای ماندگاری پزشک یکی از اولویت های جدی حوزه بهداشت در شهرستان جم بود که در هفته دولت امسال عملیات اجرایی دو پانسیون پزشک در مراکز خدمات جامع سلامت شهر ریز و بهارستان که شامل 6 واحد مسکونی می باشد، آغاز شد.

قاسمی افزود: پانسیون پزشکان مرکز خدمات جامع امام سجاد(ع) سلامت شهر ریز با اعتبار 60 میلیاردریال و زیربنای 300 مترمربع احداث می شود که شامل 4 واحد مسکونی و یک واحد برای راه اندازی داروخانه است.

وی خاطر نشان کرد: پانسیون پزشکان مرکز شهید حمیدی بهارستان نیز با اعتبار 20 میلیارد ریال و زیربنای 100 مترمربع که شامل دو واحد مسکونی است.

رییس شبکه بهداشت و درمان جم خاطر نشان کرد: با بهره برداری از این دو پروژه، بخش عمده ای از مشکلات حوزه سلامت در اسکان و ماندگاری پزشک در شهرستان جم رفع خواهد شد.

تاریخ بروز رسانی:   7 شهريور 1402

چاپ خبر