مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی جم:
3 هزار 500 زائر اربعین در موکب جم خدمات درمانی گرفتند

27 شهريور 1401
مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان جم گفت: 3 هزار 500 زائر اربعین در موکب جم خدمات درمانی و بهداشتی گرفتند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان جم، میلاد رستمی از استقرار موکب درمانی جم در مسیر پیاده روی اربعین از نجف به کربلا خبر داد و اظهار داشت: از هفدهم شهریور ماه تا روز اربعین این مرکز درمانی در موکب 912 حضرت زهرا(س) شهرستان جم به زائرین اربعین حسینی خدمات ارئه می کرد.

رستمی با اشاره به اینکه تعداد 3 هزار و 500 زائر اربعین حسینی از خدمات موکب درمانی جم بهره مند شدند افزود: پانسمان، سرم تراپی، تزریقات، بخیه و ارائه داروهای پزشکی از جمله خدماتی است که به زائرین اربعین داده شد.

وی خاطر نشان کرد: تعداد 15 نفر از پرسنل حوزه سلامت در این موکب درمانی به زائرین خدمات درمانی ارائه دادند.

مسئول بسیج جامعه پزشکی جم گفت: این موکب با همکاری شبکه بهداشت و درمان، بهداشت و درمان صنعت نفت استان بوشهر، بیمارستان توحید جم، موکب حضرت زهرا(س) جم و خیرین حوزه سلامت در کشور عراق مستقر شد و بالغ بر 75 میلیون تومان دارو و تجهیزات نیز در این ایام هزینه شد.

تاریخ بروز رسانی:   27 شهريور 1401

چاپ خبر