رئیس شبکه بهداشت و درمان جم خبر داد؛
نوآموزان جمی ارزیابی سلامت می‌شوند

28 تير 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان جم گفت: نزدیک به دو هزار نوآموز کلاس اول ابتدایی در شهرستان جم توسط مراقبین سلامت و بهورزان شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم ارزیابی سلامت می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان جم، احمد قاسمی در حاشیه بازدید از پایگاه سنجش دانش‌آموزان در جم اظهار داشت: با توجه به شیوع بیماری‌های غیر واگیر و گسترش روز افزون آسیب‌های ناشی از این بیماری‌ها، مراقبت‌های گروه هدف نوجوانان با هدف تشخیص زودرس اختلالات و پیشگیری از بروز این بیماری‌ها در دانش‌آموزان انجام می‌گیرد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان جم با تأکید بر اینکه شناسایی به‌موقع ناهنجاری دانش‌آموزان به تحصیل بهتر آن‌ها کمک خواهد کرد افزود: خانواده‌ها گاها از مشکلات دانش‌آموز خود بی‌اطلاع می‌باشند که پایش و ارزیابی آن‌ها این ناهنجاری‌های را شناسایی و برای رفع آن اقدام می‌شود.

قاسمی با اشاره به اینکه ارزیابی غیرپزشک شامل آمادگی تحصیلی، سنجش بینایی و شنوایی و پایش رشد، ارزیابی اختلالات گفتاری و معاینات دهان و دندان در پایگاه سنجش دانش‌آموزان انجام می‌شود افزود: پس از بررسی‌های لازم، دانش‌آموزان در صورت نیاز به مراحل تخصصی ارجاع داده می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه هزار و 888 نفر کودک ثبت‌نام‌شده در سامانه یکپارچه بهداشت شهرستان شرایط حضور در پایه اول را دارند گفت: پس از انجام

معاینات اولیه سنجش، نوآموزان جهت انجام معاینات پزشکی، پیگیری و درمان به مراکز بهداشتی درمانی معرفی می‌شوند و سپس گواهی سلامت آنان صادر و جهت ثبت‌نام به مدارس معرفی می‌گردند.

قاسمی با بیان اینکه طرح مراقبت از سلامت دانش‌آموزان و تکمیل واکسیناسیون آنان در پایه‌های تحصیلی اول، چهارم و هفتم، دهم اجرا می‌شود، ادامه داد: برای سال تحصیلی جدید از نیمه اول مهرماه فراخوان‌های لازم در این خصوص را خواهیم داشت و برنامه‌ریزی به‌گونه‌ای است که این طرح بدون ازدحام دانش‌آموزان و بر اساس نوبت‌دهی‌های انجام شده اجرا شود تا در حفظ سلامت آنان خللی ایجاد نشود.

وی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان در پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت مراقبت‌های اولیه نظیر پایش رشد و تغذیه، بررسی سوابق واکسیناسیون، ارزیابی سلامت روان و ... را دریافت کرده و جهت خدمات پزشکی به مراکز خدمات جامع سلامت ارجاع داده می‌شوند.

پایگاه سنجش نوآموزان کلاس اولی با همت اداره آموزش‌وپرورش شهرستان و نظارت شبکه بهداشت و درمان جم دایر شده است.

تاریخ بروز رسانی:   28 تير 1401

چاپ خبر