رییس شبکه بهداشت بهداشت و درمان جم:
شش خانه بهداشت در شهرستان جم احداث می شود

14 تير 1401
رییس شبکه بهداشت و درمان جم خبر داد : به زودی 5 خانه بهداشت روستایی و یک پایگاه سلامت شهری با اعتبار 74 میلیارد ریال در شهرستان جم کلنگ زنی می شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان جم، احمد قاسمی در حاشیه نشست معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه با بهورزان از احداث 6 پروژه عمرانی در حوزه سلامت خبر داد و اظهار داشت: این طرح های عمرانی جهت نوسازی و استقرار مراکز بهداشتی جدید در مناطق مختلف شهرستان است تا شاهد ارتقا و گسترش سطح خدمت رسانی به مردم باشیم.

قاسمی با بیان اینکه این 6 پروژه در قالب طرح جامع محرومیت زدایی با اعتبار 74 میلیارد ریال در شهرستان جم اجرایی می شود افزود: احداث خانه بهداشت در روستای جنوب جم و چم چشمه و بازسازی خانه های بهداشت روستای علی آباد، صیدی، حرمیک و پایگاه سلامت شهری خواجه احمدی از جمله پروژه های عمرانی است که به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می شود.

وی با بیان اینکه این شش پروژه عمرانی دارای ردیف اعتباری می باشند افزود: خانه های بهداشت به عنوان اولین سطح از نظام سلامت از اهمیت بالایی برخورداند و تلاش کرده ایم تا با راه اندازی یا نوسازی این مراکز حیاتی، خدمات اولیه به سهولت در اختیار مردم قرار گیرد.

رییس شبکه بهداشت و در جم خاطر نشان کرد: خانه های بهداشت روستایی، خدمات بهداشتی و درمانی از جمله مراقبت های مادران باردار و کودکان، سلامت باروری، کلرسنجی آب، بهداشت مدارس، بررسی وضعیت بهداشت محیط و ... را به صورت رایگان در اختیار مردم قرار می دهند.

گفتنی است معاون اجرایی معاونت بهداشتی به همراه مدیر گروه توسعه شبکه و مسئول بهورزی دانشگاه از آموزشگاه بهورزی، شبکه بهداشت و درمان جم و زمین احداث خانه بهداشت روستای جنوب جم بازدید کردند.

تاریخ بروز رسانی:   14 تير 1401

چاپ خبر