معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پتانسیل بالای جم برای تبدیل شدن به قطب بهورزی جنوب استان

14 تير 1401
معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد : شهرستان جم با توجه به ظرفیت های موجود و تعداد بالای خانه های بهداشت و بهورزان، پتانسیل تبدیل شدن به قطب بهورزی جنوب استان را دارد.

بهورزان، الفبای حوزه سلامت را تشکیل می دهند

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان جم، دکتر معصومه اسماعیلی با اشاره به اهمیت بالای جایگاه بهورز در نظام سلامت اظهار داشت: بهورزان به عنوان خط اول جبهه سلامت در خانه های بهداشت روستایی اند که گلچینی از خدمات بهداشت و درمان را در سطح روستاها ارائه می دهند.

دکتر اسماعیلی بهورزان را الفبای بهداشت دانست و خاطر نشان کرد: بهورزان به دلیل شناخت سبک زندگی و رفتار مردم روستا، قادر به برقراری یک ارتباط اعتمادساز می باشند که کمک کننده به ارتقای سطح شاخص های بهداشتی است.

اسماعیلی با تاکید بر اینکه آمارهای جمع آوری شده از خانه های بهداشت زمینه ساز برنامه های کلان حوزه سلامت می باشد افزود: به دلیل افزایش سطح سواد مردم، نیاز است بهورزان از آخرین برنامه ها و آموزش های حوزه سلامت بهره مند شوند تا بتوانند خدمات موثرتری به جامعه هدف ارائه دهند.

وی با بیان اینکه بهداشت نقش موثری در کنترل بیماری کرونا در سطح کشور ایفا کرد گفت: انجام تست کرونا، بیماریابی، رهگیری، واکسیناسیون و ... از جمله اقدامات اساسی در کنترل ویروس کرونا بود که اکنون شاهد ثمره‌ی مثبت آن در سطح استان و کشور هستیم.

پتانسیل بالای جم برای تبدیل شدن به قطب بهورزی جنوب استان

وی با اشاره بر اینکه جم پتانسیل تبدیل شدن به قطب بهورزی جنوب استان را دارد افزود: آموزشگاه بهورزی شهرستان با توجه به تعداد بهورزان و خانه های بهداشت روستایی در سال جاری راه اندازی شد.

اسماعیلی خاطر نشان کرد: جم به عنوان سومین شهرستانی است که دارای بیشترین تعداد خانه بهداشت و بهورز می باشد و همواره به عنوان یکی از قطب های موفق بهورزی استان بوده است که بهورزان آن در سطح کشور و استان خوش درخشیده اند.

وی افزود: مجوز و ردیف اعتباری ساخت 6 خانه بهداشت و پایگاه سلامت در شهرستان جم نیز مشخص شده است که در سال جاری در شهر جم و روستاهای علی آباد، صیدی، حرمیک، جنوب جم و چم چشمه احداث می شود.

معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پایان خاطر نشان کرد: تلاش مجموعه مدیریتی و حوزه های معاونت دانشگاه بر این است که مشکلات حوزه سلامت شهرستان ها و به خصوص بهداشت را به حداقل رسانده و علاوه بر ارائه خدمات مناسب به شهروندان، محیط مناسبی برای پرسنل فراهم شود.

گفتنی است معاون اجرایی معاونت بهداشتی به همراه مدیر گروه توسعه شبکه و مسئول بهورزی دانشگاه از آموزشگاه بهورزی، شبکه بهداشت و درمان جم و زمین احداث خانه بهداشت روستای جنوب جم بازدید کردند.

تاریخ بروز رسانی:   14 تير 1401

چاپ خبر