تقدیر وزیر بهداشت از بهورز نمونه جمی

12 اسفند 1399
وزیر بهداشت در آیینی به صورت ویدیو کنفرانس از حسین بادین بهورز شاغل در خانه بهداشت حسین آباد شهرستان جم به عنوان بهورز نمونه کشوری تجلیل کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم، در آیین گرامیداشت روز بهورز که با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به‌صورت ویدئو‌کنفرانس برگزار شد از بهورزان، مربیان و مراقبان سلامت شهری و روستایی نمونه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تقدیر شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ضمن تبریک روز بهورز گفت: خیر رساندن به مردم جزو ارزشمند‌ترین فعالیت‌ها محسوب می‌شود.
دکتر عبدالمحمد خواجه‌ئیان ضمن تقدیر از همکاران نمونه استانی افزود: به بهورزان فداکار به دلیل جایگاه والایشان در نظام سلامت تبریک گفته  و برای آنان آرزوی توفیق و سربلندی دارم.
در ادامه حسین بادین به نمایندگی از بهورزان کشور در حضور وزیر بهداشت در خصوص فعالیت‌های بهورزان در خانه‌های بهداشت مواردی را بیان کرده و وظایف بهورزان در شرایط اپیدمی ویروس کووید ۱۹را شرح داد.

در ادامه وزیر بهداشت از همه‌ بهوزان کشور تقدیر و تشکر کرده و در پایان این مراسم ۵ نفر از بهورزان شهرستان جم و تنگستان، مدیر آموزشگاه بهورزی شهرستان گناوه، مراقب سلامت روستایی شهرستان دشتی و مراقب سلامت شهری شهرستان بوشهر با اهدای هدیه و لوح تقدیر تجلیل شدند

.

تاریخ بروز رسانی:   12 اسفند 1399