در راستای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا؛
واحدهای تولیدی مواد غذایی شهرستان جم به صورت مستمر پایش می‌شوند

7 خرداد 1399
کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: در راستای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا واحدهای تولیدی مواد غذایی شهرستان جم به صورت مستمر پایش می‌شوند. مهندس امین پناهیان اظهار داشت: با توجه به آغاز به کار واحدهای تولیدی کارگاهی در دوره فاصله‌گذاری هوشمند، روند تهیه و تولید مواد غذایی در این واحدهای تولیدی بررسی و مورد ارزیابی قرار گرفت. وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در سطح کشور، ابراز داشت: آموزش پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، توسط کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان به پرسنل و مدیریت واحدهای تولیدی داده‌شده و بازرسان به صورت مستمر بر حسن اجرای دستورالعمل‌های ابلاغ‌شده نظارت می‌کنند. این کارشناس اضافه کرد: واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی، علاوه بر مسائل بهداشتی که در شرایط عادی رعایت می‌کنند، اقدامات ضروری نیز با توجه به شیوع بیماری کرونا برای آن‌ها در نظر گرفته‌شده است که ملزم به رعایت آن‌ها می‌باشند. پناهیان افزود: با شیوع بیماری کرونا در کشور، مسئولیت تولیدکنندگان مواد غذایی برای حفظ سلامت مردم بیشتر شده است چرا که امکان رعایت مسائل بهداشتی در صنایع غذایی، بیشتر از واحدهای خرد و صنفی است. کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم بیان داشت: رعایت مقررات بهداشت فردی برای کلیه کارکنان و اجرای سختگیرانه مقررات نظافت و گندزدایی سطوح در کلیه اماکن و فضاهای مرتبط با تولید و انبار باهدف کاهش احتمال مخاطرات مرتبط با بیماری الزامی بوده و باید در فواصل مناسب مورد پایش قرار گیرد. مهندس پناهیان خاطرنشان کرد: مواد اولیه خام کشاورزی از واحدهای صنعتی و یا کارگاهی دارای مجوزهای قانونی و یا از مراکز عرضه معتبر از سوی وزارت بهداشت که تحت پایش و کنترل‌های لازم است تأمین شود و تحت نظارت و کنترل‌های دقیق مسئول فنی حمل و نگهداری شوند.


   

تاریخ بروز رسانی:   7 خرداد 1399

تعداد بازدید:   ۲

چاپ خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >