معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم:
رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس شهرستان جم الزامی است / والدین دانش آموزان نسبت به دستورالعمل های بهداشتی توجه ویژه ای داشته باشند

29 ارديبهشت 1399
اصغر نوروز زاده معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان با اشاره به آخرین دستورالعمل های بازگشایی مدارس در ایام کرونا، اظهار داشت: کودکان به اندازه بزرگسالان خطر ابتلا به عفونت را دارند ولی عموماً علائم بالینی بیماری در آنها بسیار کمتر است و دانش آموزان پتانسیل این را دارند که از عوامل اصلی گسترش عفونت در جامعه و منازل خود و انتقال آن به والدین و افراد سالمندی باشند. نوروز زاده با تاکید بر رعایت پروتکل ها و شرایط بازگشایی مدارس در همه گیری بیماری کرونا گفت: گندزدایی کلیه سطوح دارای امکان تماس زیاد در مدارس(مانند دستگیره، صندلی، نرده ها)، تأمین صابون مایع و محلول های مناسب ضدعفونی کننده دست، فاصله گذاری مناسب برای صندلیها در کلاسهای درس و ... از جمله مهم ترین اقداماتی است که در مدارس باید رعایت شود. وی افزود: کارکنان مدارس و دانش آموزان از دستکش و ماسک استفاده کرده و والدین پس از ورود فرزندان به منزل، لباس های وی را در حیاط بیرون آورده و شست و شو دهند. معاون شبکه بهداشت و درمان جم با اشاره به اینکه رعایت فاصله 1 الی 2 متری در کلاس های درس الزامی می باشد گفت : ساعت ورزش، اردوها، مسابقات، گردهمایی ها، جلسات و دیگر رویدادهایی که موجب تجمع می گردد نیز تا اطلاع ثانوی لغو می باشد. نوروزاده با توصیه بر اینکه والدین حتی الامکان از وسایل شخصی برای ایاب و ذهاب دانش آموزان استفاده کنند افزود: در صورت عدم امکان حذف سرویسهای ایاب و ذهاب ، رعایت فاصله اجتماعی را رعایت کرده( حداکثر 3 نفر به جز راننده) و راننده موظف به گندزایی وسیله نقلیه بر اساس دستور العمل های ابلاغی می باشد. وی خاطر نشان کرد: کلیه دانش آموزان و کادر آموزشی مدارس باید به صورت مستمر پایش شده و از ورود افراد با علائم مشکوک به مدارس جلوگیری شود و بازگشت به مدرسه برای دانش آموز و کارکنانی که مشکوک و یا مبتلا به بیماری بوده اند، با تایید گواهی پزشک امکان پذیر است. وی در پایان با اشاره به نظارت جدی شبکه بهداشت و درمان جم بر روند اجرایی دستورالعمل ها در مدارس خاطر نشان کرد: رعایت پروتکل های مبارزه با کرونا می تواند حافظ جان و سلامت آینده سازان این جامعه باشد و سهل انگاری عده ای در این خصوص، مشکلات جدی را به وجود خواهد آورد.

تاریخ بروز رسانی:   29 ارديبهشت 1399