استاندار بوشهر مطرح کرد:
مرکز خدمات جامع سلامت شهر انارستان توسعه می یابد

26 بهمن 1398

استاندار بوشهر در آیین افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت انارستان عنوان داشت: مرکز خدمات جامع سلامت انارستان توسعه می یابد تا خدماتی در شان مردم منطقه ارایه نماید.

دکتر گراوند ضمن بیان اینکه اخذ کد الکترونیک این مرکز نیازمند پیگیری است و انجام خواهد شد افزود: جهت ساخت پانسیون پزشکان مرکز جامع سلامت شهر انارستان در سال آینده اعتبار لازم را اختصاص خواهیم داد.

وی اضافه نمود: خوشحال هستیم که در شرایط سخت اقتصادی کنونی، توانستیم مردم این منطقه را خوشحال و امیدوار به آینده سازیم.

دکتر گراوند بیان داشت: امیدواریم در دولت تدبیر و امید بتوانیم خدمات شایسته ای را در جهت رفاه حال مردم ارایه نماییم.

آیین افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت شهر انارستان با حضور استاندار بوشهر و معاونین، فرماندار و دیگر مسئولین شهرستان برگزار گردید.

تاریخ بروز رسانی:   26 بهمن 1398