فرماندار شهرستان جم:
درک چالشهای موجود در حوزه سلامت، نیازمند داشتن سواد سلامت می باشد

5 بهمن 1398

فرماندار شهرستان جم در دومین مجمع سلامت این شهرستان عنوان داشت: درک چالشهای موجود در حوزه سلامت، نیازمند داشتن سواد سلامت می باشد  و اگر این سواد در مردم وجود نداشته باشد باعث ایجاد مشکلات جدی در حوزه سلامت خواهد شد.

محمد حسینی گفت: عدم دارا بودن سواد سلامت در بین مردم، منجر به بالا رفتن هزینه ها در حوزه درمان و رها شدن بحث پیشگیری خواهد شد.

وی افزود : جهت تامین سلامت مردم ، باید سیاستهای حامی سلامت در کشور وجود داشته باشد و به مرحله اجرا  درآید.

حسینی اظهار داشت : باتوجه به 5 اولویت نظامنامه سلامت شهرستان، تلاش داریم تا پروژه تامین آب شرب و اجرای فاضلاب شهری را در این راستا به انجام برسانیم چراکه گامی مهم در تامین سلامت شهروندان خواهد بود.

عوامل اجتماعی جاری در زندگی شهروندان،تاثیر بسزایی در سلامتی آنها دارد

در ادامه جلسه، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم بیان داشت: عوامل اجتماعی جاری در زندگی افراد، تاثیر بسزایی در تامین سلامت آنها دارد و در همین راستا عوامل اثر گذار در سلامت، در اولویت برنامه های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر قرار گرفته است.

احمد قاسمی ضمن بیان 5 اولویت نظامنامه سلامت شهرستان عنوان داشت: تمام دستگاه های مربوطه، در دستیابی به این 5 اولویت، نقش مستقیم و تعیین کننده دارند و خواستار همکاری بی بدیل آنها در این زمینه شد.

وی اضافه نمود: با توجه به افزایش بیماریهای غیرواگیر، سبک زندگی سالم در تامین سلامت افراد، بسیار تاثیر گذار می باشد و  باید این سبک زندگی سالم در زندگی روزمره عموم مردم نهادینه گردد.

دومین مجمع سلامت این شهرستان با حضور دادستان شهرستان، فرماندار،معاون فرماندار،رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و هییت همراه ،رییس خانه مشارکت استان بوشهر و دیگر مسئولین شهرستانی برگزار گردید.

تاریخ بروز رسانی:   5 بهمن 1398