رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی علوم پزشکی بوشهر:
آحاد مردم و حاکمیت، در اجتماعی شدن سلامت نقش تعیین کننده ای دارند

30 دی 1398

رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی علوم پزشکی بوشهر در دومین مجمع سلامت شهرستان جم گفت: هم حاکمیت و هم آحاد مردم در اجتماعی شدن سلامت نقش اساسی و تعیین کننده دارند و این دو گروه باید به وظیفه خود عمل نمایند تا اجتماعی شدن سلامت محقق گردد.

دکتر حیدر عزیزنژاد عنوان داشت: با سبک زندگی سالم، درصد بسیاری از بیماریها و حوادث قابل پیشگیری خواهند بود که نتیجه اجرای آن، جلوگیری از هدر رفت وقت و هزینه ها در خانواده و جامعه خواهد بود.

وی اضافه نمود: سلامت دارای یک حوزه بسیار گسترده می باشد و بهداشت و درمان، صرفا متولی آن می باشد و سازمانهای همکار نیز باید در این زمینه به وظیفه خود عمل نمایند.

دکتر عزیزنژاد افزود: خانه مشارکت،اندیشگاه سلامت و پیامگذاران سلامت باید در جهت شناسایی و تجزیه و تحلیل مشکلات حوزه سلامت در شهرستان تلاش نمایند و جهت رفع انها اقدامات لازم را انجام دهند.

رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت اظهار داشت: در سال 92 به ازای هر 1000 نفر ، 0/8 تخت بیمارستانی وجود داشت و با اجرای طرح تحول به 1/4درصد ارتقاء یافته و با تکمیل بیمارستانهای در دست اجرا ، تعداد تختهای بیمارستانی  به 2/2 درصد خواهد رسید.

وی تاکید نمودند: تلاش برای جلب مشارکت خیرین سلامت در حوزه بهداشت، می تواند جهت رفع کاستی های موجود در این حوزه نقش مکمل و اساسی داشته باشد.

دومین مجمع سلامت این شهرستان با حضور دادستان شهرستان، فرماندار،معاون فرماندار،رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و هییت همراه ،رییس خانه مشارکت استان بوشهر و دیگر مسئولین شهرستانی برگزار گردید.

تاریخ بروز رسانی:   30 دی 1398