در چهارمین روز هفته دولت در جم؛ مرکز خدمات سلامت دهان و دندان جم با اعتبار 850 میلیون تومان به بهره برداری رسید

5 شهريور 1396

مرکز خدمات سلامت دهان و دندان شهرستان جم با اعتبار 850 میلیون تومان افتتاح و به بهره برداری رسید.

در آیین افتتاحیه مرکز خدمات سلامت دهان و دندان شهرستان جم ، فرماندار شهرستان جم عنوان داشت:افتخار میکنیم که حوزه سلامت به عنوان اولویت دولت تدبیر و امید قرار گرفته است.

فتح الله نوروزی اضافه نمود: شرایط حوزه سلامت در دولت تدبیر و امید ، از لحاظ کمی و کیفی بهتر شده است و نفع آن را مردم میبرند.

وی افزود: از تمام ظرفیتهای شهرستان برای توسعه شهرستان در بحث سلامت  بهره برده ایم و از تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در استان و شهرستان کمال تشکر را دارم.

در ابتدای این مراسم نماینده مردم شهرستانهای جم،دیر،کنگان و عسلویه در مجلس شورای اسلامی از تدوین پکیج سلامت مشترک بین وزارت نفت و بهداشت و درمان در آینده ای نزدیک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم ، ساختمان مرکز خدمات سلامت دهان و دندان شهرستان جم با اعتبار 850 میلیون تومان و مساحت 132 متر مربع با حضور نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی، قایم مقام ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ، فرماندار و دیگر مسئولین شهرستانی  افتتاح گردید.