فرماندار شهرستان جم:
اخبار مربوط به کرونا ویروس فقط از طریق رسانه ملی پیگیری شود

16 بهمن 1398

فرماندار شهرستان جم در کارگروه سلامت و امنیت غذایی این شهرستان گفت: اخبار مربوط به کرونا ویروس،فقط از طریق رسانه ملی پیگیری شود و اخبار منتشر شده در فضای مجازی صحت چندانی ندارد.

محمد حسینی عنوان داشت: دیگر ادارات مربوطه از جمله؛آموزش و پرورش،دانشگاه ها،محیط زیست و اداره دامپزشکی در جهت پیشگیری از ویروس کرونا، همکاری لازم را با شبکه بهداشت و درمان شهرستان داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک،اطلاع رسانی نمایند.

وی اضافه نمود: با توجه به حساسیت امر، بازرسان بهداشت محیط از اماکن عمومی شهرستان بازرسی نمایند و اقدامات لازم را جهت پیشگیری از انتقال ویروس کرونا انجام دهند.

در ادامه، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم ضمن بیان توضیحاتی در باره ویروس کرونا  افزود: رعایت بهداشت فردی ساده ترین راه پیشگیری از ابتلا به کرونا می باشد و باید جدی گرفته شود.

احمد قاسمی عنوان داشت: از انتشار خبرهایی که دارای منبع معتبری نیستند خودداری شود چرا که این امر با عث ایجاد رعب و سلب آرامش روانی از جامعه می گردد.

قاسمی با اشاره به اینکه اصحاب رسانه می توانند نقش اساسی در اگاه سازی مردم داشته باشند خواستار همکاری دیگر ادارات و سازمانهای مربوطه در پیشگیری از ابتلا به این ویروس جدید گردید.

کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان جم،با حضور فرماندار و دیگر مسئولین شهرستان با دستور کار پیشگیری از بیماری کرونا در فرمانداری شهرستان برگزار گردید.

تاریخ بروز رسانی:   16 بهمن 1398