کارشناس مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم خبر داد:
انجام بیش از 200 موردآزمایش جوش شیرین در سال97

18 دی 1397

کارشناس کنترل مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: در سال جاری،تعداد 217 مورد آزمایش جوش شیرین بر روی نمونه های نان تولیدی نانواییهای این شهرستان انجام گردیده است.

مهندس امین پناهیان افزود:جوش شیرین در دمای 60 درجه سانتی گراد، در خمیر، گاز co2  تولید میکند و باعث تخلخل در خمیر و پوکی و تردی نان می گردد اما به دلیل ایجاد مشکلات تغذیه ای و بیماریهای جانبی برای مصرف کننده، وزارت بهداشت استفاده از آن را ممنوع کرده است.

وی اضافه نمود: استفاده توام از جوش شیرین،باعث ایجاد مشکلاتی از جمله: کم خونی،مشکلات گوارشی،پوکی استخوان،بیماری های روده ای و ... می گردد.

مهندس پناهیان اظهار داشت: جوش شیرین، واکنشهای مفید و ویتامینهای آنزیمی در خمیر را غیرفعال میکند و باعث افزایش ph و کاهش اسیدهای آلی نان می گردد.

کارشناس مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم خاطرنشان ساخت: در نمونه برداری های مذکور ، هیچ موردی مبنی بر استفاده از جوش شیرین در شهرستان مشاهده نگردید.



   
تعداد بازدید:   ۸۴

چاپ خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >