رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم خبر داد:
انجام بیش از 30 هزار مورد خدمات وارنیش فلوراید و فیشورسیلانت جهت دانش آموزان شهرستان

25 آذر 1397

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: طرح فلوراید تراپی و فیشورسیلانت از سال 94 در شهرستان آغاز و در این چند سال، تعداد 30 هزار و 50 مورد خدمات وارنیش فلوراید و فیشورسیلانت رایگان به دانش آموزان شهرستان ارایه گردیده است.

احمد قاسمی افزود: وارنیش فلوراید جدیدترین روش درمانی برای مقابله با پوسیدگی دندان ها در رده های سنی پایین و افزایش استحکام دندان و تقویت مینای است که در شهرستان جم تاکنون به بیش از 27 هزار دانش اموز ارایه گردیده است.

وی اضافه نمود: با استفاده منظم از روش وارنیش فلوراید، بهداشت دهان و دندان افزایش می یابد و متخصصین ما اعتقاد دارند که بهداشت دهان و دندان اطفال تا حد زیادی با کمک وارنیش فلوراید ترمیم می شوند.

قاسمی عنوان داشت: طرح وارنیش فلوراید ، طی امضای تفاهم نامه مشترک وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت و درمان با هدف افزایش تعداد دندان های سالم در بین دانش آموزان اجرا شده است و امیدوار هستیم با کاهش پوسیدگی دندانی در دانش آموزان بعد از یک دوره شش ساله، شاخص سلامت دهان و دندان را افزایش دهیم.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم اظهار داشت: این طرح هر ساله در دو نوبت جهت دانش اموزان کلاس اول تا ششم مقطع ابتدایی انجام گردیده است.

احمد قاسمی افزود : همچنین تعداد 2 هزار و 700 مورد خدمات فیشور سیلانت(شیار بندی دندانهای آسیاب) در شهرستان ارایه گردیده است که 700 مورد آن توسط دندانپزشک کلنیک سیار دندانپزشکی و در روستاهای شهرستان انجام و مابقی در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان انجام گردیده است.