مدیرکل بیمه سلامت استان:
از ارجاعات غیر ضروری به سطح 2 جلوگیری شود

23 آبان 1397

مدیرکل بیمه سلامت استان عنوان داشت: جهت کاهش هزینه های درمانی، از ارجاعات غیرضروری به سطح 2 جلوگیری گردد .

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم ، مدیر کل بیمه سلامت استان به همراه هییت همراه، از مرکز خدمات جامع سلامت امیرالمومنین(ع) شهرستان جم بازدید نمودند.

دکتر پرویز رمضانی در حاشیه این بازدید افزود: انتظار داریم که خدمات درمانی در مراکز سطح 1، به صورت مطلوب ارایه گردد که بیمار نیاز به مراجعه غیر ضروری به سطح 2 نداشته باشد.

وی اضافه نمود: برای پرداختی های مالی مشکلی نداریم و مطالبات مراکز همانند گذشته پرداخت خواهد شد.

دکتر رمضانی ضمن بررسی جمعیت تحت پوشش ، بار مراجعات و وضعیت ارجاعات ،از تلاشهای تیم سلامت شهرستان نیز به جهت افزایش سطح سلامتی شهروندان تقدیر و تشکر نمود.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم نیز در ادامه عنوان داشت: شهرستان جم دارای کمترین کسورات بیمه ای در استان بوده است که این امر با تلاش همکاران ما در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان محقق گردیده است.

احمد قاسمی افزود : بیشترین کسورات شهرستان جم مربوط به بخش دندانپزشکی بوده است که تلاش می شود در آینده به حداقل برسد.

قاسمی ضمن تقدیر از همکاری بیمه سلامت شهرستان و استان ، خواستار همکاری بیشتر بازرس بیمه در بازدید ها جهت جلوگیری از اعمال کسورات گردید.