ریس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
تهیه سند جامع 5ساله شهرستان,عامل ارتقاء سلامت هر شهرستان است

29 شهريور 1396

دکتر عیسی صفوی در جلسه اندیشگاه سلامت شهررستان جم عنوان داشت: تهیه سند جامع 5ساله هر شهرستان،عامل ارتقاء سلامت آن شهرستان می باشد و به طبع سرعت عمل در تهیه این سند تاثیر گذار خواهد بود.

وی افزود: اولویتهای بهداشتی استان از طریق نشست اندیشگاه های سلامت شهرستانها تعیین و برای رفع این مشکلات برنامه ریزی و هزینه خواهد شد.

دکتر صفوی اضافه نمود: مشخص نمودن اولویتهای  بهداشتی هر شهرستان به همراه ارایه طرح و مستندات لازم برای طرح مذکور ، جهت بررسی طرح و اختصاص هزینه و حل مشکل لازم و ضروری می باشد.

ایشان اظهار داشتند: شورای پیامگذاران سلامت،اندیشگاه سلامت و خانه مشارکت هر شهرستان باید بر روی انتخاب اولویتهای بهداشتی شهرستان اتفاق نظر داشته باشند.

رییس دبیرخانه  سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: فعال شدن شورای پیامگذاران سلامت شهرستانها و اشراف کامل به حوزه تخصصی خود جهت ارایه اطلاعات لازم به استان تاثیر بسزایی در حل مشکلات هر شهرستان خواهد داشت.

وی عنوان داشت: در برخی شهرستانها، خلاء اطلاعاتی وجود دارد که این مشکل با ارایه طرح های پژوهشی قابل حل خواهد بود.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم در ابتدای جلسه عنوان داشت: شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر سلامت و اولویت بندی این مشکلات از اهداف اصلی تشکیل اندیشگاه سلامت می باشد.

احمد قاسمی افزود: موفقیت هر جامعه در گرو داشتن نیروی انسانی  پویا و سالم می باشد، پس باید تمام تلاش خود را بکار گیریم تا بتوانیم سلامت خود و شهروندان را تامین نماییم.