تاکید بر انجام غربالگری و درمان خانوادگی دانش آموزان مدارس شهرستان جم در برنامه پدیکلوزیس

27 شهريور 1396

در نشست مشترک شبکه بهداشت و درمان و آموزش و پرورش شهرستان جم، بر انجام غربالگری و درمان خانوادگی دانش آموزان مدارس شهرستان در برنامه پدیکلوزیس تاکید گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: این شبکه با هدف کلی کنترل و کاهش بار آلودگی جامعه و افزایش توانمند سازی سایر سازمان های برون بخشی در زمینه مراقبت بیماریهای شایع در مدارس با تاکید بر پدیکلوز ، آنفولانزا و اجرای طرح وارنیش،  با کلیه مدیران مدارس مقاطع ابتدایی دخترانه و پسرانه شهرستان جم تشکیل جلسه داد.

امین پناهیان عنوان داشت: انجام معاینات دانش آموزان جهت غربالگری و پیشگیری از همه گیری پدیکلوزیس در مدارس این شهرستان از مهمترین برنامه های مد نظر و پیش رو بود که کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان،خواستار اجرای مطلوب آن بودند.

در این نشست ،  دکتر هدی بهرامی نیا پزشک شاغل در شبکه بهداشت جم، ضمن ارایه نکات کلیدی و آموزشی راجع به بیماری و درمان  پدیکلوزیس و آنفولانزا، بر  آموزش کلیه گروههای هدف در برنامه پدیکلوز و آنفولانزا ، توسط کلیه مربیان و رابطین بهداشتی مدارس تاکید نمود.

همچنین بهرام استوار مسئول واحد دهان و دندان شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیز به ارایه آمار و ارقامی از انجام طرح وارنیش فلوراید و اهمیت و مزایای اجرای این طرح پرداختند.

در ادامه جلسه ، دستورالعمل کشوری پیشگیری ازپدیکلوز در مدارس و آئین نامه های بیماری آنفولانزا توسط خانم قلاوند کارشناس بیماریهای واگیر شبکه بهداشت مورد تاکید قرار گرفت و برانجام  برنامه ریزی جهت غربالگری سریع دانش آموزان تا پایان آبان ماه 96 و درمان آنها به صورت خانوادگی تاکید شد.