معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم:
بیش از 117 هزار نفر در سال 95 به مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان جم مراجعه نموده اند

9 امرداد 1396

اصغر نوروززاده عنوان داشت: در سال 1395 بیش از 117هزار نفر از خدمات ارایه شده در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان جم استفاده نموده اند.

وی اضافه نمود: از این تعداد مراجعین، بیش از 8هزار نفر توسط پزشک عمومی ویزیت و سلامت آنها بررسی گردیده است و 702 نفر از آنها برای برسی بیشتر و انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه مراکز مراجعه نموده اند.

نوروززاده افزود: بیش از 10 هزار نفر نیز به ماما های مراکز مراجعه و از خدمات مامایی استفاده نموده اند و همچنین تعداد 16هزار نفر توسط دندانپزشکان ویزیت و خدماتی چون ترمیم ،جرمگیری،فلورایدتراپی و فیشورسیلانت را  دریافت نموده اند.

این مقام مسئول عنوان داشت: خدمات دیگری چون؛ صدور کارت بهداشت،تزریقات و پانسمان و ... نیز در این مراکز به شهروندان ارایه گردیده است.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم خاطرنشان ساخت: ارایه خدمات مطلوب بهداشتی درمانی به شهروندان و تکریم ارباب رجوع، به عنوان یک شاخص کلی و یک هدف تعیین گردیده و تمام تلاش مدیریت شبکه و مراکز سلامت شهرستان در جهت اجرا و دستیابی به این شاخص می باشد.