دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه:
وزارت بهداشت به تنهایی پاسخگوی تامین سلامت مردم نیست و باید همکاری بین بخشی در بحث سلامت صورت گیرد

17 خرداد 1396

دکتر صفوی در جلسه کمیته سلامت و امنیت غذایی شهرستان جم عنوان داشت: تامین سلامت شهروندان نیازمند یک همکاری بین بخشی قوی می باشد و نباید تنها وزارت بهداشت و زیر مجموعه های این وزارتخانه پاسخگو و تامین کننده سلامت مردم باشند.

وی افزود: 75درصد از تامین سلامت مردم مربوط به حوزه بهداشت می باشد و درمان تنها 25درصد از بحث سلامت را به خود اختصاص داده است که باید تلاشها به سمت حوزه بهداشت معطوف گردد.

ایشان خواستار تصویب تفاهم نامه ها در جهت ارتقاء شاخصهای سلامت شهرستان و  اجرا و عملیاتی نمودن این تفاهم نامه ها گردید و پاسخگو بودن سازمان اجرا کننده تفاهم نامه  را از ملزومات تصویب این تفاهم نامه ها دانست.

دکتر صفوی عنوان داشت: باید پنج اولویت سلامت شهرستان شناسایی و برنامه ریزی و تصویب تفاهم نامه های بین بخشی جهت برطرف نمودن موانع و مشکلات موجود در جهت ارتقاء شاخص سلامت همگانی سلامت در شهرستان صورت پذیرد.

دکتر صفوی همچنین خواستار اجرای نظامنامه سلامت شهرستان در راستای کمک به حوزه سلامت استان و تدوین برنامه پنج ساله سلامت شهرستان جم گردید و عنوان داشت تدوین برنامه پنج ساله از اهداف اولیه این نظامنامه می باشد.

دبیر کارگروه سلامت دانشگاه  از تشکیل 7 کمیته در شهرستان در جهت تصویب و اجرای نظامنامه سلامت شهرستان خبر داد که این کمیته ها  عبارتند از : خانه مشارکتهای مردمی،شورای پیامگذار سلامت،اندیشگاه سلامت،کمیته اطلاع رسانی،کمیته پیوست سلامت و کمیته دیدبان سلامت شهرستان

وی خواستار تشکیل شورای سلامت روستا،بخش و شورای سلامت شهر جهت شنیده شدن صدای و مطالبات سلامت روستاها و بخش در کمیته سلامت و امنیت غذایی شهرستان گردید

در ادامه فرماندار شهرستان نیز عنوان داشت: تشکیل اندیشگاه سلامت شهرستان با حضور نخبگان و متخصصان شهرستان از اولویتهای ما در جهت اجرای نظامنامه سلامت می باشد

فتح الله نوروزی اضافه نمود: تا امروز فعالیتهای خوبی در زمینه سلامت در شهرستان صورت گرفته است و تلاش خواهیم کرد تا این نظامنامه به نحو احسن به مرحله اجرا درآید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم : اولین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان جم با حضور دکتر صفوی،فرماندار، معاون فرماندار،بخشدار مرکزی،ریاست شبکه بهداشت و دیگر ادارات مربوطه در مورخ 17/3/96 در سالن فرمانداری شهرستان جم برگزار گردید.